زمان زیادی تا آغاز برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا باقی نمانده است و کافی است سری به فضای مجازی بزنید تا ببینید برخی بسیار زودهنگام تبلیغات خود را آغاز نمودند .
حمایت جریان ها و احزاب سیاسی از کاندیداهای احتمالی امری جدید و عجیب نبوده ، اما آن چیزی که عجیب است نحوه این تبلیغات و تفکر پشت آنهاست .
تفکری که بسیار ساده انگارانه ، مردم فهیم شهرستان آبادان را به دور از هرگونه دانش سیاسی قلمداد کرده و با تبلیغات فریبکارانه سعی در گمراهی مردم دارند ، حال این که اینگونه نیست .
مردم ما با بصیرت و هوش اجتماعی و سیاسی سرشار خود فریب آنان را نخورده و خود برای شهرشان تصمیم می گیرند .
روی صحبت من با احزاب ، گروهها ، جناحها ، لیدرهای تبلیغاتی و هر آن که در این امر دخیل است میباشد ، از آنها میخواهیم دست از طمع کاری ، فریبکاری ، ایجاد تشویش ، تفرقهافکنی، …. بردارند .
برای یک ایرانی و یک آبادانی شایسته نیست منافع مردم و شهر را فدای امیال و اهداف شخصی خود کند .
رشد قارچگونه صفحات و کانال های مجازی در حمایت و یا تخریب افراد مصداق این امر است . همگی شما در برابر آینده این شهر و مردم مسئول هستید . وجدان را سرلوحه فعالیت ها و امور خود قرار دهید ، قدرت و ثروت را بر توسعه و آبادانی شهر و رفاه مردم ارجح ندانید .
مردمی که بیشترین فداکاری را برای کشور و نظام انجام دادهاند سزاوار این بی اخلاقیها نیستند .
ما مخالف تبلیغات از نوع بنر ، برنامه های فرهنگی ، تبلیغات مجازی و …. نیستیم ، اما این تبلیغات نباید به گونه ای باشد که حرمت شخصی را مورد هدف قرار دهد .
از شانتاژ در روند تبلیغات انتخابات اکیدا اجتناب کنید . فرد شانتاژ کننده، اغلب به درجه و انواعی از اختلالات اخلاقی و روانی گرفتار است که این نیز مسألهای عارضی است و معلول شرایط نامطلوب زیستی، تربیتی، بهداشتی و اجتماعی (اقتصادی، سیاسی، فرهنگی) میباشد.
میتوان به شانتاژ با رویکردهای مختلف نگاه کرد؛ مثل رویکرد سیاسی، که نوعی باجگیری است که از شخص یا جمعیتی مانند فرد و حزب و دسته گرفته میشود.
همگی ما در برابر یکدیگر مسئولیت داریم ، اخلاق را نبایستی زیر پا گذاشت . نبایستی با بازیهای سیاسی در میان نمایندگان بومی اختلاف و تفرقه ایجاد کرد . به جای این گونه اعمال بایستی مطالبهگری را بیاموزیم ، یادبگیریم از نمایندگان شرح عملکرد و بیلان کاری طلب کنیم . اجازه ندهیم منابع و سرمایههای این شهر صرف قدرت طلبی و ثروت اندوزی عدهای معلوم الحال شود .
لیدرهای انتخاباتی که در هر دوره انتخاباتی صرف نظر از نوع انتخابات ، اقدام به خرید رای مردم میکنند ، شایسته نیست با این اعمال خلاف اخلاق و عرف جامعه ، مردم را از انتخابات و صندوقهای رای دلزده کنند .
آنچه در انتخابات مهم است دانش ، توانایی ، صلاحیت ، مشروعیت ، … فرد کاندیدا است ، نه میزان ثروت و قدرت او در جمع آوری غیرحرفهای آراء .
فردی را به مردم معرفی کنید که از مسئولیت پذیری او اطمینان دارید ، مردم ما از وعدههای انتخاباتی دلسرد شده اند و این دوره منتظر عمل هستند . اجازه ندهید دوران مشکلات و مصائب این شهر و مردم باز هم به درازا بیانجامد .
با اجرای سالم تبلیغات زمینه مشارکت حداکثری مردم را فراهم کنید ، این روزها وعده های توخالی فراوانی از سوی کاندیداهای احتمالی به مردم داده میشود که بسیاری از آن وعده ها به هیچ وجه در حیطه کاری و مسئولیت نماینده نیست و تنها مکری برای فریب مردم است. اجازه ندهید عدهای محدود از مردم که توان تحلیل سیاسی پایینی دارند فریب این گونه بازی ها را بخورند .
تبلیغات انتخاباتی در تمام ادوار در معرض لغزش های فراوانی قرار داشته است ، آنچه مهم است این است که اجازه ندهید منافع شخصی شما را به اعمالی وادار سازد که ناچار باشید وجدان و اخلاق را فدای آن کنید . شیوه های صحیح انتخاباتی را در پیش بگیرید و به گونهای عمل کنید که شیوه تبلیغاتی و اقدامات تبلیغاتی در نظام اسلامی کشورمان ، به الگویی خوب و مناسب برای تبلیغات تبدیل شود نه آنکه با پیروی از شیوه های ناسالم غربی ، کشور خود را دچار گرفتاری هایی از سنخ نظام ناسالم تبلیغاتی غربی نماییم .
آیات فاطمی اصل